Skip to content
Politică

UPDATE Monica Iacob Ridzi s-a predat Poliției/ Câți ani de închisoare trebuie să execute aceasta

UPDATE

Monica Iacob Ridzi, condamnată definitiv, de instanţa supremă, la cinci ani de închisoare, s-a predat, luni după-amiază, la Poliţie, au declarat surse judiciare, citate de Mediafax.

Fostul ministru al Tineretului și Sportului, Monica Iacob Ridzi, a fost trimisă în judecată în mai 2011 de procurorii DNA în legătură cu organizarea Zilei Tineretului.

Monica Iacob Ridzi a fost condamnată definitiv de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție la cinci ani de închisoare cu executare, fiind acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea Zilei Tineretului.

Judecătorii au menţinut sentinţa dată de instanţa de fond. Fostul ministru urmează să fie încarcerat în cursul acestei zilei. Daniela Popa, consilier în cadrul Direcţiei de Investiţii, Achiziţii Publice şi Servicii Interne (decembrie 2008 – ianuarie 2010), a fost condamnată la 2 ani de închisoare cu suspendare. George Răzvan Nica Udangiu, asociat şi administrator la SC Artisan Consulting SRL şi SC Compania de Publicitate Mark SRL, a primit 3 ani de închisoare cu suspendare.

Citește și: Monica Iacob Ridzi, apel disperat înainte de pronunţarea sentinţei din dosarul său

 

Stire în curs de actualizare

 

1 comentariu la “UPDATE Monica Iacob Ridzi s-a predat Poliției/ Câți ani de închisoare trebuie să execute aceasta

  1. Pacat , mare pacat !Chiar imi este mila pentru ea,e tanara dar asta nu va sterge mizeria facuta de clanu lu traian et co.mi-e mila pentru ea,chiar mi-e mila ! pacat ! nenorocitu ala ,omu dracu’insemnat a distrus multe vieti,asta trebuie judecat pentru Genocid !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *