Skip to content
Politică

ULTIMA ORĂ Parlamentul mai dă o dată cu flit DNA-ului/ Numărul deputaților care l-au salvat pe deputatul luat la ochi de DNA

Membrii Camerei Deputaților au votat miercuri solicitarea DNA de arestare a deputatului PSD Ion Ochi. Cererea DNA a fost respinsă de către deputați, fiind exprimate următorul număr de voturi: 108 ”pentru” arestare și 152 vot impotriva.

Procurorii anticorupție au cerut arestarea deputatului social-democrat Ion Ochi, sub acuzaţiile de luare de mită şi abuz în serviciu. Faptele ar fi fost comise în vremea în care era vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Braşov.

Astfel, deputatul ar fi intervenit ca o anumită firmă să câştige lucrări din bani publici, gaura în buget depăşind 2 milioane şi jumătate de lei. Banii obţinuţi au fost folosiţi în campania electorală din 2012, alegeri în urma cărora Ion Ochi a şi devenit deputat.

Citește și: Comisia Juridică, raport favorabil pentru cererea de arestare a deputatului Ion Ochi

Astfel, miercuri deputații decid prin vot în privința cererii DNA de încuviințare a reținerii și arestării preventive pe numele deputatului social-democrat Ion Ochi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *