Skip to content
Politică

PMP a decis cum va vota în Parlament în cazul Elenei Udrea

Noua conducere a Partidului Mișcarea Populară a decis cum vor vota parlamentarii acestui partid cu privire la solicitările DNA pe numele Elenei Udrea.

Potrivit România TV, cei nouă deputați PMP vor vota în favoarea solicitării DNA de urmărire penală a Elenei Udrea.

Totuși, până în acest moment nu știm cum vor vota cei nouă deputați cu privire la solicitările de arestare preventivă pe numele fostei șefe PMP, unde votul va fi unul secret, cu bile.

Pe seama situației juridice a Elenei Udrea o intervenție a avut și fostul Președinte Traian Băsescu.

„Aș vrea să vă mulțumesc pentru tăria pe care ați avut-o, o mână de oameni, cei care sunteți în sală, cei care sunteți la prezidiu, doamna președinte Elena Udrea, cei care v-ați dedicat acestei idei de a crea un partid nou.

Chiar dacă nu este aici, țin să-i mulțumesc și îi apreciez delicatețea gestului ei de a nu fi în sală. Sper să se bucure de condiții corecte pentru a se putea apăra și sper să îmi confirme încă o dată că este un om cinstit, am convingerea că dacă va putea să o facă, o va face„, a spus Traian Băsescu, în aplauzele sălii.

Întrebat de jurnalişti dacă are emoţii pentru Elena Udrea, Băsescu a răspuns: „De ce nu?”

„Cât timp procurorii ridică semne de întrebare, Udrea are obligația să se ducă în fața procurorilor și în fața judecătorilor. Ea pare a avea convingerea că este se produce un abuz împotriva domniei sale”, a mai spus Traian Băsescu în fața delegaților de la Congresul PMP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *