Skip to content
Politică

ULTIMA ORĂ Ponta îi pune pe liber pe Șova, Ghiță și Vanghelie. Cei trei riscă EXCLUDEREA din partid

La finalul ședinței de urgență pe care social- democrații au avut în această după-amiază, șeful PSD, Victor Ponta, a transmis o serie de mesaje tranșante privind situația tensionată din interiorul partidului și a precizat că cei trei lideri importanți ai PSD: Dan Șova, Marian Vanghelie și Sebastian Ghiță vor fi suspendați din funcțiile pe care le dețin partid.

Prezidențiabilul PSD a precizat că fiecare dintre membrii partidului, cu probleme în justiție, trebuie să se pună la dispoziția justiției.

”Am discutat, binteinteles, si am reiterat un mesaj foarte clar, apropo de toate acuzatiile aduse unor membri ai PSD in aceasta situație. Meajul e clar pentru toți membrii PSD, de a se pune la dispozitia justitiei, de a ajuta la stabilirea adevarului si daca sunt vinovati, sa îsi anume responsabilitatea.

A fost decizia personala a domnului Hrebenciuc și e un semnal clar in acest sens, s-a pus la dispozitia justitiei pentru  ca discutiile despre justitie sa nu intre in campania electoarala”, a precizat Ponta cu privire la situația lui Viorel Hrebenciuc.

”Fiind in campania electorala si problemele de imagine sunt importante. In ultimele 24 de ore au fost atacuri de imagine pe o parte dintre colegii nostri. Am discutat foarte clar si cei care au aparut in opinia publica. Domnii Șova, Ghita și Vanghelie se vor suspenda din toate functiile pe care le au in partid si vom stabili daca au prejudiciat campania electorala.

Oamenii astia sunt colegii nostri si trebuie sa isi asume responsabilitatea si ca din acest punct de vedere sunt suspendati din orice functie din partid”, a explicat Victor Ponta.

”Orice coleg care îşi dă cu părerea în public trebuie sancţionat. Eu le-am mai dat nişte avertismente, unii au înţeles şi au respectat disciplina, alţii nu. Dacă nu se potoloesc, la CExN se vor lua măsuri mult mai dure. Sunt convins că Ghiţă va respecta disciplina de partid, dacă nu, pleacă din partid”, a mai precizat Ponta.

2 comentarii la “ULTIMA ORĂ Ponta îi pune pe liber pe Șova, Ghiță și Vanghelie. Cei trei riscă EXCLUDEREA din partid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *