Skip to content
Politică

ULTIMA ORĂ Ponta, mesaj incendiar la adresa PNL: ”Cine sunt trădătorii?”

" "

Premierul Victor Ponta lansează, într-o postare pe pagina sa de socializare, un mesaj extrem de acid la adresa foștilor parteneri din Partidul Național Liberal.

Victor Ponta se întreabă, pornind de la decizia liberalilor de a-l susține pe MRU pentru șefia SIE, cine sunt trădătorii și cine a mințit în 2012?

" "
" "

”Fapte : 

– 9 Februarie 2012 – guvernul Mihai Razvan Ungureanu este investit cu votul a 237 parlamentari apartinand PDL, UDMR, UNPR si Grupul Minoritatilor Nationale
– 27 Aprilie 2012 – guvernul Mihai Razvan Ungureanu este demis cu votul a 235 parlamentari apartinand PSD, PC si PNL
– 9 Decembrie 2012 – PNL obtine cel mai mare numar de parlamentari dupa 1989 (candidand in cadrul USL si fiind la guvernare dupa demiterea guvernului Ungureanu)
– 30 iunie 2015 – PNL voteaza pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de Director SIE

CINE SUNT TRADATORII? CINE A MINTIT IN 2012? CINE SUNT CEI CARE AU FOST ALESI PARLAMENTARI SPUNAND CA LUPTA IMPOTRIVA LUI MRU SI A OAMENILOR LUI BASESCU???
Acum raspunsul este foarte clar si simplu! Orice alt comentariu e inutil! Imi este mie rusine de rusinea care ar trebui sa le fie lor!”, precizează Victor Ponta pe pagina sa de socializare.

" "

1 comentariu la “ULTIMA ORĂ Ponta, mesaj incendiar la adresa PNL: ”Cine sunt trădătorii?”

  1. I-AȚI MINȚIT ÎMPREUNĂ! De 25 de ani, vă schimbați între voi, aceeași Mișei! Nu aveți nici Cinste, nici Onoare, numai Voi să băgați în buzunare, Furați cu Nerușinare, Beizadele Ordinare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *