Skip to content
Politică

ULTIMA ORĂ Ponta, în vizorul CSM

Consiliul Superior al Magistraturii s-a sesizat după atacul premierului Victor Ponta la adresa procurorilor în cazul Lukoil, relatează Realitatea TV.

CSM va lua în discuţie declaraţiile lui Ponta la adresa procurorilor, în cazul Lukoil, şi va lua, joi, o hotărâre cu privire la necesitatea sesizării Inspecţiei Judiciare.

„Având în vedere solicitările unor reprezentanţi ai mass media cu privire la poziţia Consiliului Superior al Magistraturii faţă de declaraţiile publice ale Premierului României din data de 6 octombrie 2014, Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media este abilitat să aducă la cunoştinţa publicului faptul că aceste aspecte vor fi puse în discuţie în şedinţa Plenului CSM din data de 9 octombrie 2014, urmând a se lua o hotărâre cu privire la necesitatea sesizării Inspecţiei Judiciare asupra unei eventuale atingeri adusă independenţei procurorului de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti în efectuarea urmăririi penale în dosarul Lukoil”, anunţă un comunicat al CSM.

10 comentarii la “ULTIMA ORĂ Ponta, în vizorul CSM

      1. Se putea pune sechestru pe cladiri de exemplu. E vorba de locurile de munca a 2500 de persoane. CSM si jurnalisti care au sesizat sunt niste IMBECILI, carora nu le pasade oameni. Basisti imputiti

  1. Funeriu nu are nici o calitate in dosar—–Procurorii sunt suverani si independenti—-declaratia viza blocarea prin ancheta a activitatii unitatii respective —-

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *