Skip to content
Politică

UPDATE Poziția oficială a lui Kelemen Hunor/ Radu Tudor dezvaluie decizia UDMR privind desemnarea lui MRU la SIE

UPDATE

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri, la Palatul Parlamentului, ca formatiunea pe care o conduce il va sustine pe Mihai-Razvan Ungureanu pentru functia de director al Serviciului de Informatii Externe (SIE).

Da, o sa il sustinem. Nu avem niciun motiv sa nu il sustinem pe domnul Ungureanu„, a spus Kelemen Hunor, citat de b1.ro

Liderii Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania au decis modul in care se vor raporta la nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu pentru sefia Serviciului Roman de Informatii.

Potrivit jurnalistului Antena3, Radu Tudor, parlamentarii UDMR vor sustine propunerea facuta de Klaus Iohannis pentru sefia SIE.

„Informatiile mele sunt ca PNL se va putea baza pe voturile UNPR si UDMR pentru investirea in functia de sef al spionajului a lui MRU.”, puncteaza Radu Tudor pe blogul personal.

Reamintim ca miercuri, Mihai Răzvan Ungureanu a fost propus la șefia SIE de președintele Iohannis. Acesta va trebui să treacă de audierea în cadrul Comisiei  parlamentare de control SIE, iar apoi, de votul plenului reunit al Parlamentului. Ungureanu a mai fost la conducerea SIE în anul 2007.

”Președintele României, domnul Klaus Iohannis, l-a nominalizat pentru funcția de director al Serviciului de Informații Externe pe domnul Mihai-Răzvan Ungureanu. Conform prevederilor constituționale, domnul Președinte Klaus Iohannis i-a înștiințat, printr-o scrisoare oficială, pe președinții celor două Camere ale Parlamentului despre această nominalizare, urmând ca Parlamentul să adopte o hotărâre în acest sens”,  se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat la Senat, că este o onoare propunerea funcției: ” Este o onoare pentru mine propunerea funcției”.

2 comentarii la “UPDATE Poziția oficială a lui Kelemen Hunor/ Radu Tudor dezvaluie decizia UDMR privind desemnarea lui MRU la SIE

  1. Bravos, iudelemereu nu se dezmint … la fel ca si acolitii marelui general cu multe stele, precum coniacul falsificat de la bodega din sat !

  2. don tudor ce va faceti??????????? iar ati dat in bara cu cei pe care ii sustineti,tariceanu,ponta,generarul,nicolicea.nu simtiti de loc cum merg treburile?
    ce va spun sefii vostri??????????
    halal televiziune!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *