Skip to content
Politică

UPDATE Ce au decis liberalii în ședința BEx de miercuri

Inquam Photos / Octav Ganea

UPDATE

Conducerea PNL a convocat pentru dimineața zilei de miercuri o ședință a BEx pentru a stabili poziția partidului în conflictul de la Sectorul 6, au declarat, în exclusivitate pentru PSNews, surse politice. Concret, liberalii au luat decizia de a păstra distanța față de scandalul de la Sectorul 6, în care sunt implicați primarul Gabriel Mutu și viceprimarul Aurelian Bădulescu.

Amintim că miercuri Consiliul General al Capitalei va vota demiterea viceprimarului Bădulescu.

PNL Bucureşti a hotărât, marţi, în şedinţa Biroului Politic, în unanimitate, să invite, miercuri, la Primăria Capitalei, înaintea şedinţei extraordinare de Consiliu General, reprezentanţii USR şi PMP la consultări în privinţa votului pentru demiterea viceprimarului Adrian Bădulescu şi a oportunităţii susţinerii comune a unui candidat la funcţia de viceprimar.

PNL Bucureşti consideră că acest moment poate fi începutul coagulării forţelor anti-PSD în Bucureşti şi ar putea reprezenta o şansă în plus pentru bucureşteni. Am putea astfel să punem presiune pe administraţia PSD-Firea să facă paşi concreţi pentru bucureşteni în privinţa fluidizarii traficului, a construirii de parcări, a refacerii sistemului de termoficare, a construcţiei spitalului metropolitan, precum şi pentru alte proiecte de interes major pentru bucureşteni, total blocate în momentul de faţă”, au transmis liberalii din Bucureşti.

PSD Bucureşti a decis retragerea sprijinului politic lui Aurelian Bădulescu pentru funcţia de viceprimar al Capitalei pe motivă că vorbeşte urât cu colegii din PSD.

__________________

Surse PSNews ne-au informat că miercuri, la ora 9:30, Partidul Național Liberal are programată o ședință a Biroului Executiv – BEx.

Revenim cu amănunte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *