Skip to content
Politică

ULTIMA ORĂ. SONDAJ Diferența dintre Ponta și Iohannis cu o săptămână înainte de vot

Ultimul sondaj apărut pe piață și dat publicității arată că prezența la vot în turul al doilea al alegerilor prezidențiale este mai crescută față de primul tur care a avut loc pe 2 noiembrie.

Astfel, conform sondajului realizat de SOCIOPOL, 59% dintre respondenți sunt de părere că va câștiga funcția de președinte Victor Ponta, în timp ce 22% afirmă că Iohannis este cel va câștiga, în opinia lor.

Cu privire la intenția de vot, sondajul realizat de SOCIOPOL arată că 55% dintre respondenți vor vota Victor Ponta, în timp ce 45% vor vota Klaus Iohannis. Intenția de vot este asemănătoare cu cea prezentată de sondajul CSCI.

SONDAJ

sondajjj SONN

11 comentarii la “ULTIMA ORĂ. SONDAJ Diferența dintre Ponta și Iohannis cu o săptămână înainte de vot

  1. Poporul Român fiind incompatibil cu democrația, sociopolurile, exitpolurile și alte sondaje nu sunt deloc concludente.

  2. avem de ales:daca iese castigator Ponta se schimba guvernul eventual il pune pe Tariceanu prim ministru.Daca iese Iohanis , ramane Ponta prim ministru bine merci. Trebue luata in calcul perspectiva asta .

  3. Pace si romania puternica unitate si unire mai multe teritorii care ni se cuvin inclusiv de la ungaria !cam greu dar nu imposibil sa avem pace si prosperitate si o tara dublu ca teritoriu si de 50 milioane de locuitorori pana acum nici vadim nu a avut asemenea vise ! Pace .crestere economica s.i unire. La propriu si figurat !somn usor

  4. Nu me lasam manevrati diaspora va iesi mai mult ca nici odata ajutati pe cei de Acasa . Comunisti nu au disparut , in 1989 a fost o lovitura de stat bazata pe nemultumirea poporului: pertru asta au murit oameni si nici un vinovat…. DESTEAPTATE ROMANE

    1. Sa nu ne lasam! Mergem la vot! Votati Iohannis, Traiasca democratia !Jos ciuma rosie, jos baronii rosii cu domenii in care nu poti sa patrunzi decat cu elicopterul si se pretind ca reprezinta masa mare de oameni saraci si promoveaza masuri de protectie sociala…….Fariseilor…..

      Votati Iohannis!!! Traiasca Romania demna in UE! Lasati diaspora sa voteze!

  5. Ati mai vrut schimbare si ati ales pe Basescu si PDL. Acum vreti iar scimbare si il alegeti pe Johannis. Pai in spstele lui i-ati vazut pe Videanu, Blaga,Boc, Anastasie etc……… Vreti sa votati iar PDL la care se va adauga Udrea, Macovei si gici cine ……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *