Skip to content
Politică

Unul dintre cei mai vechi și mai influenți lideri ai scenei politice a decis să se retragă

Prin intermediul unui comunicat de presă, unul dintre cei mai importanți și mai influenți lideri ai scenei politice a anunțat că demisionează atât din calitatea de parlamentar, cât și din partidul din care face parte.

Este vorba de fostul ministru al Apărării, Mihai Stănișoară, actualmente deputat și membru al PLR, partid condus de Călin Popescu Tăriceanu.

Acesta a precizat că „după o  îndelungată deliberare și auto-analiză” a decis ca drumul pe care îl va urma să nu mai includă, cel puțin pentru o perioadă, politica de partid sau cea parlamentară.

„Doresc să vă informez despre decizia mea de a demisiona atât din calitatea de parlamentar, de membru al Camerei Deputaților, cât și din cea de membru al Partidului Liberal Reformator, începând de astăzi, 29 aprilie 2015.

Celor care m-au votat și care mi-au încredințat mandatele de membru al Parlamentului României, le mulțumesc și îi asigur de respectul meu și de recunoștința mea. Activitatea politică pe care am desfășurat-o a avut mereu în centru rezolvarea problemelor comunității pe care am reprezentat-o.

Le mulțumesc celor cu care am avut onoarea și privilegiul de a colabora în cei 15 ani de serviciu public, administrativ și politic, atât la nivel național, cât și local. Gândurile mele bune se îndreaptă și către reprezentanții mass-media, cărora le urez, cu prețuire, succes și inspirație.

După o îndelungată deliberare și auto-analiză, am hotărât ca drumul pe care îl voi urma de acum înainte să nu mai includă, cel puțin pentru o perioadă, politica de partid sau cea parlamentară.

Sunt convins că experiența și profesionalismul meu vor putea fi puse și de acum înainte în slujba unor proiecte importante, care să vizeze dezvoltarea socio-economică a României, în context intern și internațional.”, se arată în comunicatul de presă semnat de Mihai Stănișoară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *