Skip to content
Politică

Ultima zi de campanie pentru locale: PARIURILE explodează! Vezi cotele candidaţilor FOTO

Calcule tensionate la PARIURI în ultima zi a campaniei electorale. Vezi ce cote au principalii candidaţi din Bucureşti şi din provincie.

Redacţia PSnews.ro a consultat un site de pariuri vineri, în jurul orei 12, şi vă prezintă mai jos cifrele din principalele municipii-reşedinţă de judeţ. Precizăm că pariurile pot fi înregistrate până vineri, la ora 22.

pariuri 1

În Bucureşti, candidatul cu cele mai mari şanse de victorie pe 5 iunie era, în acel moment, Gabriela Firea (PSD+UNPR). Ea avea o cotă de câştig de 1,15. Cota de pariuri privind ipoteza că Firea NU va fi aleasă primar se ridica la 4,75.

Gabrielei Firea îi urma candidatul USB, Nicuşor Dan. El beneficia de o cotă de 6 în varianta că va fi ales primar şi de 1,1 în situaţia în care NU va câştiga alegerile.

La nivelul Capitalei, Gabriela Firea şi Nicuşor Dan erau singurii în dreptul cărora exista câte o variantă pariabilă „NU”.

În rest, surpriza venea din următoarele locuri ale clasamentului, unde Cătălin Predoiu (PNL) se afla la egalitate cu Robert Turcescu (PMP): fiecare cu câte o cotă de 10. La egalitate era şi Daniel Barbu (ALDE) în raport cu Bogdan Diaconu (PRU), având trecută în dreptul lui aceeaşi cotă 100.

De câştigurile cele mai mari ar beneficia cei care ar paria pe Cătălin Berenghi (independent, cotă 300) şi Adrian Severin (PDS, 900).

pariuri 2

În Cluj-Napoca, favorit este primarul PNL în funcţie, Emil Boc (cotă DA: 1,02; cotă NU: 10), la distanţă mare de următorul contracandidat clasat, Octavian Buzoianu, un independent susţinut de PSD, ALDE, PNŢCD şi UNPR (cotă DA: 10; cotă NU: 1,03).

În Craiova, distanţa nu mai este atât de mare între cea care deschide lista, PSD-ista Olguţa Vasilescu (DA: 1,1; NU: 5) şi principalul contracandidat, PNL-istul Pavel Badea (DA: 5,5; NU: 1,08).

pariuri 4

În Oradea, şansele cele mai mari pare să le aibă primarul în funcţie, Ilie Bolojan. Secretarul general al PNL are o cotă DA de 1,15 şi o cotă NU de 4,75. Îi urmează Adelina Coste, cea care candidează din partea PSD (DA: 5; NU: 1,1).

Una dintre localităţile cu cea mai fragmentată competiţie este municipiul Piteşti, unde lupta se duce, în principal, între actualul edil, Tudor Pendiuc, recent plecat din PSD (DA: 1,55; NU: 2,3), competitorul independent Dănuţ Dinu (DA: 4; NU: 1,15) şi candidatul oficial al PSD, Cornel Ionică (DA: 5; NU: 1,1).

pariuri 3

O situaţie asemănătoare celei din Piteşti o găsim în Râmnicu Vâlcea. Aici, cap de serie este candidatul PER Mircia Gutău (exclus, acum câteva luni, din PNL, din cauza condamnărilor pentru corupţie). El se bucură de o cotă DA de 1,35, în timp ce cota de pariuri NU se cifrează la 2,7. Gutău este urmat de candidatul oficial al PNL, Grigore Crăciunescu (DA: 4; NU: 1,15) şi de competitorul PSD Romeo Rădulescu (DA: 5; NU: 1,1).

1 comentariu la “Ultima zi de campanie pentru locale: PARIURILE explodează! Vezi cotele candidaţilor FOTO

 1. Povetzele calugarului Vasile
  Cateva milioane de romani au fost arestati, stramutati si exterminati la instalarea regimului comunist in Romania. Alte milioane de romani au avut de suferit in anii regimului comunist, iar de aproape toti si-au batut joc slugile Moscovei cand nu dadeau poporului mancare, caldura si electricitate.
  Dar cea mai mare nenorocire pentru un popor este atunci cand urmasii celor care au suferit ii aleg in fruntea lor pe urmasii calailor, votand liberi si nesiliti, doar manipulati.
  Biet popor roman de ce trebuie sa suferi in continuare ? De ce trebuie sa-ti asumi si sa platesti pacatele calailor tai ?
  Doar tu iti hotarasti viitorul, la tine este VOTUL !
  Popor roman leapada-te de diavol, leapada-te de urmasii calailor tai !
  ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *