Skip to content
Politică

ULTIMATUM pentru PNL. Începe executarea sediilor din partea creditorilor. Cine sunt primii vizați

Situația privind datoriile PNL către o serie de creditori devine tot mai presantă pentru liberali, în prag de campanie prezidențială aceștia riscând să rămână fără sedii și fără banii necesari promovării candidatului ACL, Klaus Iohannis.

Spre exemplu, PNL Dâmbovița, organizație condusă în prezent de Ludovic Orban, are termen până la 1 octombrie a.c. să plătească o datorie către firma lui Mihai Volintiru de 335 000 de lei, reprezentând aproximativ 84.000 de euro, potrivit celor de la gazetadambovitei.ro.

În cazul în care liberalii nu plătesc această datorie,  această cauza ajunge în instanță, iar filiala riscă în plină campanie electorală să rămână în stradă și cu conturile blocate.

Citește și: EXCLUSIV Creditorii încep JIHADUL împotriva PNL. Fenechiu execută creanțele, din închisoare

Societatea creditoare va executa în primul rând bunurile aflate în proprietatea liberalilor. PNL Dâmbovița are ca avere doar sediul de la 1 Mai, dar acesta nu acoperă datoria, urmând ca aceasta să fie recuperată din conturile PNL, dacă instanța va da dreptate.

Într-o astfel de situație în care creditorii au început procedura de executare a creanțelor PNL o regăsim și la nivel central, dar și în alte filiale județene ale partidului.

Surse liberale au precizat pentru cei de la gazetadâmboviței.ro că după ce PNL Dâmbovița a primit somația în vederea realizării plăților privind datoriile înregistrate după campania de europarlamentare către firma lui Volintiru, acesta din urmă ar fi fost deja asaltat din partea unor oameni de afaceri din județ, apropiați de PNL, privind vânzărea sediului liberalilor din Târgoviște.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *