Skip to content
Magazin Societate

Ultimul episod din „Game of Thrones” a doborât recordul de audiență al postului HBO

playtech.ro

Cel de-al 73-lea episod – care a fost totodata ultimul – al serialului „Game of Thrones”, difuzat duminica seara in Statele Unite, a doborat recordul de audienta al postului HBO, care a difuzat aceasta productie incepand din 2011. 19,3 milioane de telespectatori americani au vizionat finalul acestui show TV fantasy de inspiratie medievala, relateaza agentiile AFP si EFE, scrie ziare.com.

Precedentul record al unui serial produs de HBO nu era foarte vechi: 18,4 milioane de telespectatori au vizionat saptamana trecuta penultimul episod din cel de-al optulea sezon al serialului „Game of Thrones”, potrivit unui comunicat al HBO.

„Game of Thrones” („Urzeala Tronurilor”), adaptare a romanelor epice de factura medievala publicate de scriitorul George R.R. Martin, a devenit serialul cel mai vizionat al postului HBO in 2014, detronand „The Sopranos”.

Recordul istoric de audienta al unui serial difuzat in Statele Unite este detinut in continuare de „Mash”, al carui ultim episod a fost urmarit in direct de aproximativ 106 milioane de fani. Acel episod a fost difuzat in 1983, intr-o perioada in care internetul si platformele de streaming inca nu existau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *