PSnews

Lifestyle

Uluitor: un copil de nouă ani s-a înscris pentru o slujbă la NASA

anekdota-xabales.blogspot.com

Citiți în cele ce urmează despre cazul uluitor al unui copil de nouă ani care s-a înscris pentru o slujbă la Administrația Spațială și Aeronautică Națională (NASA) din Statele Unite ale Americii.

Este vorba despre Jack Davis, un elev in clasa a patra din SUA, pregatit sa obtina postul de protector planetar la NASA, informeaza Huffington Post, citat de Hotnews.

Jack, in varsta de noua ani, a aplicat la un job al agentiei prin intermediul unei scrisori de intentie, care a devenit virala pe internet dupa ce un prieten de familie a publicat o poza cu aceasta pe reteaua Reddit.

Baiatul s-a semnat in scrisoare „Gardianul Galaxiei” si a enumerat cateva motive pentru care ar fi potrivit pentru noua pozitie scoasa la concurs de catre NASA.

Conform spuselor sale, copilul a vazut aproape toate filmele despre spatiu si extrateresti, este bun la jocurile video, este tanar si are tot timpul „sa invete sa gandeasca precum un extraterestru”. „Unul dintre motive este ca sora mea imi spune ca sunt extraterestru”, a scris Jack.

Din pacate, cerintele pentru jobul agentiei nu corespund cu cele ale unui agent de la TV, potrivit raspunsului pe care i l-a dat Dr. James L. Green, directorul diviziei pentru stiinta planetara NASA.

„Tot timpul suntem in cautarea viitorilor cercetatori si ingineri straluciti care sa ne ajute, asa ca sper ca vei invata mult si ca te vei descurca foarte bine la scoala. Speram sa te vedem aici la NASA zilele astea”, a mai declarat Green in scrisoarea adresata lui Jack.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi