Skip to content
Puterea Știrilor Video

Umanitate sau publicitate? Clotilde Armand, enervată de prezența unui consilier PNL în ”poza” ei cu refugiați: ”A făcut un tărăboi imens!”

Inquam Photos / Octav Ganea

Invitat în studioul Puterea Știrilor, liberalul Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1, a povestit un episod stânjenitor care îl are în centru pe primarul Sectorului 1. „Din păcate, primarul Clotilde Armand este interesat doar de imagine”, a precizat liberalul.

”Vă spun o poveste recentă: au venit în România valurile de refugiați din Ucraina. Noi, la PNL Sector 1, am încercat să îi ajutăm și cred că am reușit să facem o campanie foarte frumoasă, am trimis probabil 130 de tone de ajutoare către Ucraina.

Au venit o parte (dintre refugiați – n.r.) și în Sectorul 1, doamna Armand a anunțat cu surle și trâmbițe că îi primește, după care, într-o zi de sâmbătă sau duminică, s-a prezentat la unul dintre colegiile din Sectorul 1 cu o echipă de filmare să povestească cum sunt primiți refugiații.

A fost prezent la acea întâlnire, fiind în consiliul școlii, și consilierul local PNL Daniel Ciungu. În momentul în care domnul Ciungu s-a prezentat acolo – era în atributul lui de consilier local și membru al consiliului de administrație -, doamna Armand a făcut un tărăboi imens că o încurca la imagine, nu mai era singura din poză. Ori, este clar că, în acel moment, obiectivul dânsei nu era să ajute refugiații sau să le asigure condiții decente în Sectorul 1, ci să prezinte o imagine bună”, a declarat Sebastian Burduja, la Puterea Știrilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *