Skip to content
Politică

Umilință incredibilă pentru o familie de români. Va cere daune de milioane de euro

aptozen.com

O familie de români va cere daune de milioane de euro după ce a fost supusă unei umilințe incredibile.

Întregul scandal a izbucnit din cauza unei fotografii care apare pe pachetele de ţigări, potrivit cabinetului de avocatură Cuculis citat de Jurnalul.ro.

" "

„Trei fraţi aflaţi în Anglia au descoperit întâmplător că poze cu tatăl lor, decedat acum doi ani, se află pe pachetele de ţigări din toată Uniunea Europeană. Coincidenţă sau nu, acum doi ani, când s-a aprobat directiva UE, tatăl lor era internat la Cluj, unde a suferit o operaţie sub anestezie (aşa cum apare şi în poză: bărbatul intubat cu tricou alb, fumătorii îl «ştiu»). (…) Familia este revoltată şi vrea să meargă în instanţă unde, probabil, vom cere daune-record fiindcă ei ne-au spus că îşi văd tatăl «aruncat» pe stradă, unde îl calcă lumea în picioare, iar pozele circulă în toată UE. De asemenea, ei nu şi-au dat acordul şi susţin că nici tatăl lor”, a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Dacă acest caz se dovedeşte a fi adevărat, prejudiciul aferent s-ar ridica la milioane de euro, susţine juristul.

Conform legii 201/2016, începând din decembrie 2016 firmele producătoare de tutun nu mai au voie să producă ţigări cu arome sau aditivi, iar pachetele vor conţine noi imagini şi avertismente.

Totodată, producătorii de ţigarete au obligaţia afişării, pe ambele feţe ale pachetelor de ţigări, pe 65% din suprafaţă, a unor avertismente de sănătate, formate din text, poză şi număr de telefon la care se pot obţine informaţii despre metodele de renunţare la fumat.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *