Skip to content
Politică

Umor de neînteles: Meleșcanu a declarat că îl susține pe Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale, iar apoi a anunțat că a glumit și că o va vota ‘evident’ pe Dăncilă

Inquam Photos / Alberto Groşescu
" "

Declarații contradictorii făcute joi de Teodor Meleșcanu, noul președinte al Senatului, cu privire la susținerea pentru candidatul la alegerile prezidențiale, scrie b1.ro.

Inițial, Meleșcanu a declarat că va susține candidatura indepedentă a lui Mircea Diaconu, dacă va rămâne în continuare membru ALDE.

" "
" "

„Varianta, în calitate de membru ALDE, pentru că sunt membru ALDE și sper să rămân în continuare, evident că va fi și din partea mea sprijinul pentru o candidatură independentă. Despre domnul Mircea Diaconu am aflat întâmplător că este candidatul nostru și, dacă este candidatul nostru, merită să îl sprijinim”, a spus Meleșcanu.

Întrebat dacă ia în calcul sprijinirea candidaturii Vioricăi Dăncilă, Teodor Meleșcanu a răspuns: „Nu am luat în calcul acest lucru, dar voi avea timpul necesar”. 

Joi seară, Teodor Meleșcanu a scris pe pagina lui de Facebook că umorul lui nu a fost înțeles de presă și că declarația lui din urmă cu câteva ore a fost „o glumă”.

„Astăzi (joi, n.r.) am fost întrebat de un ziarist, cu cine voi vota la Președinția României. Umorul meu nu a fost înțeles. Îmi cer scuze. Așa cum am mai spus, voi lucra la refacerea proiectului PSD-ALDE. Da, ca membru ALDE l-aș fi votat pe Călin Popescu-Tăriceanu. Pentru că domnia lui a abandonat lupta, evident că o voi vota pe doamna prim-ministru Dancila. Este politicianul care a dovedit că muncește pentru români și România. Cu succes!„, a scris preşedintele Senatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *