Skip to content
Mehedinți Știri locale

Un al şaselea cadavru aparţinând unui migrant, scos din apele Dunării de pompierii din Mehedinţi

facebook

Pompierii din judeţul Mehedinţi au scos, luni seară, din apele Dunării, cadavrul unui al şaselea migrant din grupul celor care au încercat să treacă ilegal fluviul cu ajutorul unei bărci în care intrase apă, în urmă cu zece zile.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urhenţă Mehedinţi, pompierii au intervenit la solicitarea Poliţiei de Frontieră, pentru aducerea la mal a trupului neînsufleţit.

În această seară, pompierii mehedinţeni au intervenit, la solicitarea Poliţiei de Frontieră, pe fluviul Dunărea, pentru aducerea la mal a unei persoane decedate.

Bărbatul este cea de a patra persoană scoasă la mal, în cursul zilei de astăzi, de către pompierii mehedinţeni”, au transmis reprezentanţii ISU Mehedinţi.

Potrivit ISU Mehedinţi, pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit, sâmbătă seară şi duminică dimineaţă, pentru scoaterea la mal a două persoane din fluviul Dunărea.

O barcă în care se aflau 18 persoane, între care 16 migranţi şi două călăuze, s-a răsturnat, în 17 aprilie, în apele Dunării. Barca a luat apă, iar oamenii s-au speriat şi s-au ridicat în picioare. Nouă persoane au fost salvate de poliţiştii de frontieră care au intervenit rapid cu mai multe ambarcaţiuni, restul fiind căutaţi de scafandri şi poliţişti de frontieră, informează news.ro

1 comentariu la “Un al şaselea cadavru aparţinând unui migrant, scos din apele Dunării de pompierii din Mehedinţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *