Skip to content
Sport

Un alergător a ucis cu mâinile goale o pumă care îl atacase

" "

Un american care alerga pe un traseu de munte din Colorado Parks, în apropiere de Denver, a fost atacat de o pumă, care i-a sărit brusc în spate. Surprinzător, omul nus-a pierdut cu firea, deşi animalul l-a muşcat de faţă şi de închietura mâinii, şi s-a luptat cu el. Alergătorul a ieşit învingător reuşind să ucidă animalul sălbatic prin ştrangulare.

Alergătorul amator a declarat că a auzit ceva în spatele lui şi când s-a întors a fost atacat de puma, care cântărea 36 de kilograme.

" "

După ce a reuşit să-şi salveze viaţa, americanul a părăsit pe propriile picioare zona şi a cerut ajutoare, fiind transportat ulterior la spital. El a suferit răni grave la faţă şi mâini, dar acestea nu i-au pus în pericol viaţa.

„Alergătorul a făcut tot ce a putut pentru a-și salva viața. În cazul unui atac al unei pume, trebuie să faci tot ce-ți stă în putință pentru a te lupta, așa cum a făcut acest om”, a declarat Mark Leslie, managerul regiunii Northeast CPW, care a precizat că atacurile acestor feline asupra oamenilor sunt totuşi destul de rare.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *