Skip to content
Societate

Un an de la moartea Stelei Popescu. Alexandru Arșinel, mărturisiri în premieră

libertatea.ro

A trecut mai bine de un an de la moartea Stelei Popescu, iar Alexandru Arșinel nu își poate reveni din șoc. Actorul mărturisește că îi este foarte greu fără partenera lui de scenă.

„Dacă o să mă întrebi ce-mi lipsește, sigur că-mi lipsește partenera, în primul rând, dar mai ales unul din puținii oameni cu care am colaborat o viață întreagă, caracter, unul din puținii oameni care să nu fie ipocrit. Din păcate, o lume de care nu putem scăpa niciodată. Îmi lipsește Stela care era de un caracter extraordinar. Îmi spunea în față tot ce avea de spus. Ți-o spunea și aia bună și aia rea. Era o părere în baza căreia puteai să construiești”,a spus Alexandru Arșinel conform libertatea.ro

„Alexandru Arșinel a vorbit și despre gestul emoționant pe care îl face, în colaborare cu alți oameni, înainte de Crăciun. „Noi ne-am pregătit și ne-a dat o mână de ajutor și Doina Maximilian, care e cu o echipă de studenți. Ne-a propus să realizăm împreună o gală a premiilor Stela Popescu, pe 19 decembrie. În paralel, am realizat și o expoziție de fotografii din activitatea Stelei, pe holul Teatrului Tănase”, a spus Alexandru Arșinel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *