Skip to content
Coronavirus

Un angajat al Ministerului Agriculturii a fost diagnosticat cu COVID-19. Precizările ministrului

agroteca.ro

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a confirmat, joi, că un angajat al instituției pe care o conduce a fost testat pozitiv pentru infecția cu noul coronavirus. Acesta se află, în prezent, sub supraveghere medicală, iar persoanele cu care a intrat în contact au fost plasate în izolare la domiciliu. De asemenea, la sediul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) a fost făcută o dezinfecție generală, a precizat Oros.

„În data de 2 iunie, un angajat al MADR a informat, conform prevederilor legale, că a fost diagnosticat pozitiv pentru Covid-19 şi se află sub supraveghere medicală. Am anunţat DSP şi au fost stabiliţi contacţii care au fost izolaţi la domiciliu, s-a efectuat o dezinfecţie generală a sediului MADR pentru a preveni apariţia altor cazuri, şi s-au întărit regulile privind diminuarea efectelor pandemiei”, a anunțat Adrian Oros, în cadrul unui briefing de presă.

Totodată, reprezentanții Ministerului au dat asigurări că încă de la începutul epidemiei de coronavirus, au fost luate toate măsurile necesare pentru a împiedica răspândirea SARS-CoV-2.

„În acest moment, la nivelul MADR au fost aplicate toate măsurile de siguranţă sanitară posibile, iar alte acţiuni vor fi aplicate ca urmare a deciziilor instituţiilor competente”, au transmis reprezentanții MADR, potrivit Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *