Skip to content
Politică

Un apropiat al Elenei Udrea face dezvăluiri despre identitatea și ocupația iubitului Elenei Udrea: „Haideți să începem cu începutul”

Jurnaliștii de la cancan.ro au publicat, vineri, imagini spectaculoase cu Elena Udrea și iubitul acesteia, surprinși în ipostaze intime, într-unul dintre localurile de fițe din parcul Herăstrău.

Citește și: Imagini INCENDIARE. S-a aflat cine este iubitul Elenei Udrea. Cu cine se sărută fosta ”blondă de la Cotroceni”

După apariția fotografiilor, vicepreședintele PMP și apropiat al Elenei Udrea, Radu Cristescu, a făcut, vineri seară, dezvăluiri despre identitatea și ocupația iubitului Elenei Udrea, dar și din culisele relației dintre cei doi.

Astfel, Cristescu a dezvăluit, în cadrul unei intervenții telefonice la postul România TV, că relația dintre Elena Udrea și iubitul ei, pe numele său Valentin Chifu, durează de un an: „pentru noi apropiatii nu e o noutate”.

„Va intereseaza asa de mult? Haideti sa incepem cu inceputul. Doamna Elena Udrea are dreptul la o viata privata, are dreptul sa fie iubita, sa iubeasca. Ganditi-va ca acele imagini au fost surprinse intr-un local plin de oameni, nimeni nu s-a ferit de nimic. E un local din zona Herastrau plin de oameni seara. Pentru noi apropiatii nu e o noutate, e o relatie mai veche de anul trecut”, a declarat Radu Cristescu.

În același timp, acesta a declarat că iubitul fostei șefe a PMP are afaceri în zona afacerilor imobiliare.

„Este un tanar pe numele sau Valentin. Are afaceri in zona afacerilor imobiliare. Valentin Chifu, nu e niciun secret. Acest Valentin e de anul trecut langa Elena Udrea si a fost si in momentele grele. A mai cazut un mit pentru ca toata presa atatia ani au asociat-o pe Elena Udrea cu alte persoane. Daca o filmati acum un an de zile va dati seama ca e la fel de fericita, cum o traduceti dumneavoastra – indragostita.”, a adăugat liderul PMP.

Nu în ultimul rând, întrebat dacă cei doi locuiesc sub același acoperiș, Radu Cristescu a răspuns:  „Lucruri intime nu pot sa va raspund – daca stau impreuna sau nu stau impreuna – dar hai sa va zic, din cate stiu eu, nu stau impreuna”.

Potrivit unei căutări pe Google, Valentin Chifu figurează ca persoană de contact a complexului rezidențial Asmita Gardens, despre care presa a scris în 2011 că a vândut apartamente prin notariatul Ioanei Băsescu.

1 comentariu la “Un apropiat al Elenei Udrea face dezvăluiri despre identitatea și ocupația iubitului Elenei Udrea: „Haideți să începem cu începutul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *