Skip to content
Politică

Un apropiat al lui Iohannis anunță arestarea lui Ponta EXCLUSIV

" "

Va spune ceva numele Nicu Borzea? Probabil, ca, la prima vedere, nimic. Totusi, acest Nicu Borzea nu este un oarecare. Ba dimpotriva, Borzea este un personaj destul de apropiat de presedintele Klaus Iohannis. Nicu Borzea este sotul Cameliei Bastea, aceasta din urma fiica sotilor Ioan si Rodica Bastea. Cine sunt Ioan si Rodica Bastea? Asta se cam stie. Cei doi sunt fostii parteneri imobiliari ai familiei Klaus si Carmen Iohannis in cazul celebrelor case din Sibiu pierdute in instanta.

Revenind la Nicu Borzea – personaj stabilit in America, mai exact in Florida, acolo unde isi petrece concediile familia prezidentiala – presa a prezentat anul trecut o poza cu acesta in biroul lui Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni. Poza ar fi fost facuta la scurt timp dupa ce Iohannis a preluat puterea, Nicu Borzea venind special din SUA pentru a-l felicita pe Iohannis.
Tot in toamna anului trecut, jurnalistii de la Riseproject dezvaluiau postarile de pe Facebook ale acestui Nicu Borzea, dupa succesul lui Klaus Iohannis din alegerile pentru presedintia Romaniei. Postari din noiembrie 2014, in care vizat era contracandidatul lui Iohannis, fostul premier Victor Ponta. „Ponta, unde esti ca nu te vad…la sediul PCR? Cum e ma cu sef din Ardeal..Acuma sa te vad Michey!!”, scria, conform Riseproject, Nicu Borzea.

" "

Borzea astepta intrarea lui Ponta la „beciul domnesc”

Nu este insa singura postare pe Facebook a lui Nicu Borzea la adresa lui Victor Ponta. Apropiatul lui Iohannis a fost interesat de Ponta si in timpul protestelor cauzate de incendiul de la Colectiv, tragedie dupa care presedintele Romaniei a spus celebra fraza „a fost nevoie sa moara oameni ca aceasta demisie sa se produca”, referindu-se la demisia lui Victor Ponta din functia de prim-ministru.
Ei bine, Nicu Borzea a postat pe Facebook articole din presa romana privind protestele de la Bucuresti, insotite de diverse comentarii, precum „Mama si Tata, copii tai sunt in strada. Jos coruptia, jos spaga, jos Ponta!!!”.


nicu borzea 2
Un alt comentariu ne-a atras insa atentia. Mai exact, o predictie de-a lui Nicu Borzea. Astfel, postand o stire in care se anunta retinerea de catre DNA a fostului primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, in 6 noiembrie 2015, apropiatul lui Iohannis a scris: „Urmeaza domnul Ponta sa ia loc in ‘Beciul Domnesc’!!!”. Iar in aceeasi zi, distribuind un alt articol in care se anunta retinerea administratorului firmei care a furnizat artificiile in clubul Colectiv, Nicu Borzea a continuat: „Hai ca se poate!!!”.

borzea pontaborzea arestare pontaVedem asadar un personaj ahtiat dupa catuse, care apare ca asteapta cu disperare intrarea la puscarie a adeversarilor partenerului de afaceri imobiliare a socrilor sai. Pana acum insa previziunea acestui Nicu Borzea nu s-a implinit. Mai este totusi timp si, cine stie, poate ca, spre fericirea sa, Victor Ponta va ajunge intr-un final la „Beciul Domnesc”.

nicu-borzea cotroceni

" "

6 comentarii la “Un apropiat al lui Iohannis anunță arestarea lui Ponta EXCLUSIV

 1. Si uite asa este mediatizat orice trepanat din lumea asta, ca si cand ar fi vreo personalitate. Acest personaj este doar membru al unei familii extinse la fel de penale ca a lui Basescu. Doar ca se cheama Iohannis.

 2. Ce este exclusiv la acest articol care vorbeste despre doua postari ale amicului prezidential din 6 noiembrie, adica acum doua luni? Acest domn Borzea mai bine ne-ar vorbi despre falsurile familiei Iohannis si Bastea pentru a obtine fraudulos doua case. Oare nu pe acestia ar trebui sa-i astepte catusele? Asta daca am fi o tara in care amavea JUSTITIE si nu un simulacru. Dupa o astfel de sentinta ca cea de la Brasov, in SUA presedintele ar fi fost obligat sa demisioneze, la noi nesimtirea insa este prea mare,, ba domn Iohannis cere demisia altuia pe sistemul – Hotul striga prinde hotul!

 3. La cat de mare e coruptia, la romani…e posibil!

  Iti amintesti acum si parca nici nu-ti vine sa crezi,
  Ca presedintele si premierul se lupta pana obosesc,
  Uneori, doar pe la televizor poti sa-i mai si vezi,
  Afland ca au ceva dosare si pleaca la beciul domnesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *