Skip to content
Societate

UPDATE: Un autobuz STB, rămas fără frâne, a lovit mai multe mașini și s-a oprit într-un bloc

digi24.ro

Un autobuz Mercedes al Societății de Transport București a rămas fără frâne, luni după-amiază, în zona Podului Basarab. Vehiculul a lovit mai multe mașini și s-a oprit într-un bloc, provocând daune mari. Patru persoane au fost rănite ușor.

Potrivit martorilor, autobuzul STB circula din direcția Gara Basarab spre Regie și în zona Podului Basarab a rămas fără frâne. De asemenea, până să se oprească într-un bloc de pe Șoseaua Orhideelor, a lovit mai multe mașini parcate și a distrus un zid.

În accident au fost implicate un autobuz STB, fără pasageri, două autovehicule aflate în mișcare și alte două mașini parcate.

Patru persoane au fost rănite ușor. Este vorba despre conducătorii autovehiculelor aflate în mișcare și un pasager aflat într-unul dintre autoturisme.

Victimele au fost transportate la Spitalul Universitar.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidenului, scrie digi24.ro.

După primele verificări, STB SA neagă posibilitatea ca evenimentul rutier provocat de autobuzul care a lovit patru autoturisme să fi fost provocat de disfuncții ale sistemului de frânare sau din alte cauze tehnice. Autobuzul a fost sigilat criminalistic si transportat într-o autobază a STB SA, unde, marți, 30 aprilie, va fi verificat din punct de vedere tehnic de o comisie de specialiști”, se arată în comunicatul STB.

Compania spune că, din primele informații, șoferului i s-ar fi făcut rău la volan. Bărbatul a fost transportat la spital pentru investigații medicale, potrivit STB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *