Skip to content
Politică

Un autocar, două autocamioane și un autoturism implicate într-un accident în Argeș

libertatea

Un autocar în care se aflau 35 de pasageri, două autocamioane şi un autoturism au fost implicate sâmbătă, într-un accident rutier în judeţul Argeş, cinci persoane fiind rănite, dintre care una se află în stare gravă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, sâmbătă, în localitatea Lunca Corbului a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism, două autocamioane şi un autocar. Conform primelor informaţii, accidentul s-ar fi produs din cauza nepăstrării distanţei regulamentare, toate autovehiculele circulând în aceeaşi direcţie, conform News.ro.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, la faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă, autospeciala de transport victime multiple şi mai multe autospeciale. O persoană a fost găsită de echipajele medicale în stop cardiorespirator şi au început manevrele de resuscitare. O altă persoană a suferit diverse traumatisme şi a fost transportată la spital. Alte trei victime au fost asistate medical la faţa locului, refuzând transportul la unitatea medicală.

În urma accidentului, traficul rutier a fost blocat cât timp s-au efectuat cercetările la faţa locului, iar în prezent circulaţia se desfăşoară alternativ.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *