Skip to content
Externe

Un autocar plin cu turişti s-a prăbuşit într-o râpă, în Turcia. Au murit cinci oameni

Twitter

Cinci persoane au murit și 36 au fost rănite, astăzi, după ce un autobuz plin cu turiști a căzut într-o râpă din Bursa, Turcia, relatează Agenția de presă turcă Haberler. În urma accidentului autobuzului cu 47 de pasageri, cinci persoane au murit și 36 de persoane au fost rănite.

Autoritățile turce au anunțat identitățile persoanelor care au murit în accident, între care și șoferul.

Autobuzul turistic se deplasa de la Tavșanlı, Kütahya către districtul Mudanya din Bursa și s-a rostogolit într-o râpă în localitatea Kocayayla din cartierul Tahtaköprü din districtul İnegöl.

Accidentul a avut loc în jurul orei 08.30 în localitatea Kocayayla din cartierul Tahtaköprü, notează antena3.ro.

Autobuzul a derapat 20 de metri, s-a rostogolit și s-a oprit după ce a lovit un copac.

Guvernatorul orașului Bursa, Yakup Canbolat, care a venit la fața locului, a declarat despre accident: „Am avut un incident trist. Autobuzul de turism, care se îndrepta de la Tavșanlı la Mudanya, s-a rostogolit dimineața pe drumul Domaniç. (…) Condoleanțele noastre. Cauza accidentului va fi stabilită în urma anchetei. Nu ar fi corect să spunem nimic acum despre asta”.

Directorul provincial de sănătate din Bursa, Fevzi Yavuzyılmaz, a declarat că două dintre persoanele rănite au murit în spitalul în care erau tratate, astfel că numărul morților este de cinci. Yavuzyılmaz a precizat că patru dintre răniți se află în stare gravă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *