Skip to content
Societate

Un avion a aterizat de urgenţă la Bucureşti, după ce unui pasager i s-a făcut rău

romanialibera.ro

Un avion Turkish Airlines, care zbura pe ruta Istanbul – Gothenburg, a efectuat duminică în jurul orei 09.35 o aterizare de urgenţă la Bucureşti, după ce unui pasager i s-a făcut rău, au anunţat reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Conform sursei citate de Digi 24, piloţii avionului, un Airbus A321 înmatriculat TC-JTO, au decis sa revină şi să aterizeze la Bucureşti din cauza unei urgenţe medicale, în timp ce se aflau în zbor la est de Alba Iulia.

După ce piloţii au informat turnul de control ca vor să aterizeze la Bucureşti, echipajele de urgenţă s-au deplasat pe o cale de rulare. După aterizare, la ora 9:35, avionul a rămas pe pista 08R a aeroportului Otopeni astfel încât echipajele de urgenţă să intervină cât mai rapid. Numărul pasagerilor care se afla la bordul avionului şi starea persoanei cu probleme medicale sunt momentan necunoscute„, au precizat reprezentanţii CNAB.

Potrivit CNAB, pasagerii au rămas la bordul avionului deoarece aceştia nu sunt debarcaţi în astfel de situaţii, cu excepţia – la cerere – a rudelor sau însoţitorilor pacientului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *