Un bancomat din Arad a fost aruncat în aer. Hoții au furat 200.000 de lei

Sursă foto: Freepik

Un incendiu a izbucnit, joi noaptea, la un bancomat din județul Arad. Aparatul era situat într-un magazin. Polițiștii criminaliști au fost trimiși la fața locului. Aceștia au constatat că „din administrarea probelor, până în acest moment, sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de furt calificat”.

„Din bancomat au fost sustrași 200.000 de lei. Prejudiciul total urmează a fi stabilit. Având în vedere particularitățile acestui caz, cercetările urmează a fi preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad”, au transmis anchetatorii.

La Arad va ajunge și o echipă de specialiști din cadrul Direcției Investigații Criminale, pentru a acorda sprijin în derularea anchetei.

Potrivit IPJ Arad, vineri, în jurul orei 3:50, prin 112 a fost sesizat un incendiu, la un bancomat situat într-un magazin din zona centrală a localității Șiria.

„A fost constituită echipa operativă extinsă, formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, Poliția Municipiului Arad, polițiști criminaliști și alți specialiști, pentru efectuarea cercetării la fața locului”, a explicat IPJ Arad.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: