Skip to content
Botoșani Știri locale

Un bărbat condamnat la închisoare în Italia după ce a furat telefoane mobile dintr-un magazin a fost prins în Botoşani

Twitter

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, condamnat în Italia la cinci ani şi 11 luni de închisoare după ce a spart un magazin şi a furat telefoane mobile, a fost prins de poliţişti în judeţul Botoşani.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că  poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul celor din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.5 Mihăileni, au identificat sâmbătă, un bărbat, de 36 de ani, din comuna Dersca, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, emis de autorităţile din Italia.

El a fost condamnat la cinci ani şi 11 luni de închisoare, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

Bărbatul, în complicitate cu alte persoane, prin spargerea unui geam, ar fi pătruns într-un magazin, de unde ar fost sustras mai multe telefoane mobile, creând un prejudiciu estimat la 59.000 de euro”, se arată în comunicatul IPJ, potrivit news.ro.

Bărbatul a fost prins în localitatea de domiciliu, fiind escortat către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat în faţa instanţei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *