Un bărbat drogat a furat o maşină, a rănit o persoană şi a avariat trei autoturisme

Sursa foto: Facebook

Un bărbat de 30 de ani, care a consumat droguri, a furat o maşină de livrări a unei pizzerii din Timişoara, apoi a plecat pe străzile din oraş, dar şi în comuna Giroc, fiind urmărit de poliţişti, relatează News.ro. Pe o stradă, un alt livrator de la aceeaşi pizzerie a încrcat să îl oprească, dar a fost rănit. În timp ce încerca să fugă, tânărul care furase maşina a lovit alte trei autoturisme parcate.

Potrivit poliţiştilor, un livrator de la o pizzerie din Timişoara se pregătea, sâmbătă după-amiază, să facă o livrare când şi-a dat seama că i-a fost furată borseta în care ţinea cheile de la maşină. Un necunoscut s-a urcat în maşina livratorului şi a pornit pe mai multe străzi din sudul oraşului. Patronul pizzeriei a fost cel care a văzut întreaga întâmplare şi a sunat imediat la Poliţie.

Mai multe echipaje de poliţişti au pornit în urmărirea bărbatului care furase maşina. El a ajuns la un moment dat în comuna Giroc de lângă Timişoara, apoi s-a întors în oraş. La un moment dat, bărbatul care furase maşina s-a intersectat cu un alt livrator de la aceeaşi pizzerie şi care aflase deja ce s-a întâmplat. Livratorul a reuşit să deschidă portiera hoţului şi a încercat să îl tragă afară pe acesta din maşină, însă el a demarat în marşarier, lovind o maşină şi în acelaşi timp l-a rănit pe livratorul care încerca să îl oprească.

Apoi, în goana maşinii a mai lovit alte două autoturisme parcate, iar în final s-a oprit cu maşina într-un stâlp. Atunci a şi fost capturat de poliţişti.

După ce l-au testat, poliţiştii au aflat că bărbatul consumase amfetamină, înainte de a fura maşina livratorului. Bărbatul a fost preluat de agenţi, iar livratorul rănit a fost transportat la spital.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: