Skip to content
Politică

Un baron PSD, ULUIT de scenariul ”asasinatului” neizbutit: Dragnea NU ne-a spus nimic, partidul NU știa! EXCLUSIV

Ziua de Constanta

Unul dintre cei mai importanți baroni social-democrați dezvăluie, în exclusivitate pentru PSnews.ro,  că nimeni din PSD nu avut nici cea mai vagă idee, până ieri seară, despre existența vreunei tentative eșuate de asasinat la adresa lui Liviu Dragnea.

Este vorba despre șeful PSD Vaslui – l-am numit pe Dumitru Buzatu –, care mărturisește că declarațiile lui Dragnea l-au uluit teribil, susținând că ”niciun lider al PSD nu a știut despre așa ceva și nici nu s-a vorbit vreodată în interiorul partidului despre această tentativă eșuată de asasinat”. Totodată, Buzatu se întreabă dacă nu cumva viața lui Liviu Dragnea a fost salvată de o intervenție discretă a serviciilor secrete autohtone.

”Am rămas foarte surprins!”

”Vă mărturisesc că am rămas foarte surprins când am auzit declarațiile lui Liviu Dragnea despre cei patru criminali plătiți și tentativa de asasinat la adresa lui, din primăvara anului trecut. Așa ceva reprezintă o premieră absolută pentru oricare dintre noi! El nu a spus nimic despre asta. Niciun lider al PSD nu a știut despre așa ceva și nici nu s-a vorbit vreodată în interiorul partidului despre această tentativă eșuată de asasinat la adresa președintelui Liviu Dragnea. Este o noutate absolută! Dacă s-ar fi vorbit despre așa ceva în PSD, chiar și o singură dată, ar fi fost de-a dreptul imposibil ca discuția să nu treacă de bariera sonică și să nu ajungă îndată în presă. Nimeni n-ar fi ratat o astfel de știre.

Salvat de servicii?

Tocmai fiindcă nu s-a întâmplat asta, eu nu pot decât să sper că, în primăvara anului trecut, niște instituții ale statului, instituții abilitate, servicii, au intervenit cu discreție și eficiență și au făcut ca intenția asasinatului să fie descurajată. O astfel de acțiune prsupune confidențialitate totală, discreție, și astfel s-ar explica de ce nu s-a aflat și discutat nimic în interiorul PSD. Dacă s-ar fi discuta, aș fi știut, nu aș mai fi fost luat prin surprindere”, a declarat Dumitru Buzatu, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *