Skip to content
Politică

Un candidat își arată intențiile pentru Primăria Sibiu

Un candidat își arată intențiile pentru Primăria Sibiu, dorindu-și să câștige alegerile locale din partea FDGR, în anul 2016.

Este vorba despre Astrid Fodor, femeia care l-a urmat pe Klaus Iohannis în funcția de primar al Sibiului, informează antena3.ro.

„Vorbind despre perspectivă, FDGR Sibiu urmează să stabilească asupra modului în care vom aborda alegerile din 2016 și când vom stabili din toate punctele de vedere echipa, ce vom face, vom înștiința și presa asupra deciziilor noastre. Da, mi-au făcut această invitație și mă simt foarte onorată, pentru că consider că este o mare onoare să conduci un asemenea oraș și pentru mine perioada asta a fost foarte bună, pentru că a fost ca un exercițiu. Deși am lucrat în primărie din 2008, este cu totul altceva acum. Am avut multe atribuții, dar nu mi-am imaginat că este o așa de mare diferență. Trăind aici și este o foarte mare diferență, îmi imaginez că cel din afară nu înțelege deloc. Este o foarte mare diferență să stai pe acest scaun sau să stai pe scaunul de viceprimar. Probabil că mi-o voi asuma. Noi până acum am fost în vacanță în Forum, nu am avut ședințe, dar ne vom strânge, vom clarifica și vom face un anunț. Vom întocmi și lista de consilieri”, afirmă Astrid Fodor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *