Skip to content
Politică

Un candidat surpriză pentru Primăria Iași  

În cursa internă a PNL pentru candidatura la Primăria municipiului Iași a intrat un candidat surpriză, iar astfel numărul liberalilor care vor să ocupe fotoliul de primar al orașului a ajuns la opt.

Avocatul Dragomir Tomașeschi, cel care o apără pe Adina Samson, fosta iubită a lui Gheorghe Nichita, a anunțat că și-a depus cererea de înscriere în cursa internă a PNL, dorindu-și să ajungă primar al minicipiului Iași.

" "

„Eu cererea am depus-o la noi, la sediul fostului PNL. Poate a mai întârziat pe drum spre Podu Roş (unde se află sediul PNL, n.r.), dar a fost înregistrată corect şi a fost validată. Colegii din fostul PDL mi-au cerut să candidez. Rămâne să văd şi ce susţinere găsesc şi în restul partidului, ca şi cum stau în opinia publică. Am fost unul din cei care au luptat de la bun început pentru depe­sedizarea Iaşului, iar părerea mea este că această atitudine trebuie continuată. Cred că prin intrarea mea în cursă, competiţia va fi dinamizată. Au fost discuţii în partid că unul din candidaţi a fost ţinut în funcţie de PSD, că altul a făcut compromisuri. Cu mine lucrurile sunt clare. De la PNL mă aştept la o poziţie mai radicală împotriva PSD. Trebuie sancţionate toate greşelile şi ilegalităţile pe care le comite actuala administraţie, cum a fost cazul PUG, la care am luat poziţie încă din iarnă, iar acum s-a prins şi Primăria că a greşit şi încearcă să dreagă lucrurile”, a declarat Tomaşeschi, citat de romaniatv.net.

În cursa internă a PNL pentru Primăria Iași s-au înscris liderul consilierilor locali PNL, Marius Dangă, purtătorul de cuvânt al filialei, Alexandru Muraru, liderul consilierilor judeţeni ai PNL, Eduard Boz, istoricul Vasile Cotiugă, precum şi oamenii de afaceri Traian Dobre, Adrian Iurcan şi Teofil Bălteanu.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *