Skip to content
Cluj

Un centru de transplant de peste 466 de milioane de lei va fi construit la Cluj-Napoca

Inquam Photos / George Călin

Consiliul Judeţean Cluj anunţă, luni, că a publicat în SEAP anunţul referitor la achiziţionarea lucrărilor de construire a Centrului Integrat de Transplant de la Cluj.

Ne dorim ca în maxim 3 ani să avem ridicată clădirea modernă în care va funcţiona Centrul Integrat de Transplant de pe str. Haşdeu. Speranţa noastră este să atribuim cât mai repede, astfel încât să fie salvate cât mai multe vieţi. E unul din proiectele unice pe care le dezvoltăm în sănătate la Cluj, dar care va deservi întreaga Românie”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, citat într-un comunicat de presă.

Valoarea estimată a achiziţiei este de 466.802.813 lei, la care se adaugă T.V.A.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este data de 10 octombrie 2022, ora 15.00, candidaţii selectaţi urmând să fie invitaţi să depună ofertele tehnico-financiare.

Criteriul de atribuire este ”cel mai bun raport calitate-preţ”.

Potrivit CJ Cluj, în cadrul Centrului Integrat de Transplant vor fi efectuate patru tipuri de transplant: de cord, plămân, hepatic şi renal, scrie news.ro.

Centrul Integrat de Transplant va dispune de 12 săli de operaţie şi chirurgie, zone de Imagistică şi U.P.U., laboratoare, unitatea de transfuzii şi recoltare sânge, zona A.T.I., cabinete medicale şi săli de cercetare, saloane, heliport, etc. De asemenea, Centrul de Transplant Multiorgan de la Cluj va avea 280 de paturi pentru pacienţi şi 176 de locuri de parcare”, a mai transmis CJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *