Skip to content
Politică

Un co-fondator Facebook pune la bătaie 20 mil. $ împotriva lui Trump

www.nbcnews.com

Unul dintre co-fondatorii rețelei sociale Facebook pune la bătaie nu mai puțin de 20 de milioane de dolari ca să împiedice ascensiunea republicanului Donald Trump la conducerea Statelor Unite ale Americii.

Este vorba despre Dustin Moskovitz, un antreprenor din Silicon Valley, cu o avere de peste 10 miliarde de dolari. Acesta a anunțat vineri dimineață că el, împreună cu soția sa, face o donație istorică la șase grupuri democratice.

" "

Donațiile, odată emise, îl vor transofrma pe Moskovitz în al treilea cel mai generos donator din această campanie electorală.

El este un susținător al candidatului democrat Hillary Clinton.

Această decizie nu a fost una ușoară, mai ales pentru că eram oarecum rezervat cu privire la cei care donează sune mari de bani pentru a influența alegerile”,  a scris Moskovitz, într-o postare pe Medium.

„Sperăm că aceste eforturi  o vor ajuta pe Hillary Clinton  sumă urmărească agenda prezentată de ea și că vor reprezenta un semnal de alarmă pentru Partidul Republican: să conștientizeze că, prin derurarea unei astfel de campanii – bazate pe frică și ostilitate –  și susținând felul acesta de candidat, îi obligă pe oameni să reacționeze”, a mai spus acesta, potrivit cnn.com.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *