Skip to content
Politică

Un consilier prezidențial dezvăluie cum s-au văzut la Cotroceni protestele: „Am stat până târziu…”

" "

Un consilier prezidențial a dezvăluit cum s-au văzut din Palatul Cotroceni protestele care au urmat tragediei din Colectiv, dar și cum s-a luat decizia organizării unor consultări cu societatea civilă și reprezentanții pieței.

Este vorba despre consilierul prezidențial, Laurențiu Ștefan.

" "
" "

„Noi ne considerăm în parteneriat cu societatea civilă, cu cetățeanul activ care nu mai tolerează indiferența, corupția și toate aceste rele strigate și în piață. Ne doream la masă oameni cu platforme, cu idei, cu doleanțe, cu lucruri clar articulate care puteau fi asumate și trimise partidelor politice. Era clar că ne doream să interacționăm, să fim aproape de societatea civilă și am dat semnale încă cu două-trei seri înainte că oricine dorește să vină la Palatul Cotroceni va fi bine primit. Am fost de gardă câteva seri de-a rândul. De la bun început am avut o politică a ușilor deschise. Eu și alți colegi de-ai mei am stat până târziu în caz că protestatarii doreau să vină către Palatul Cotroceni să poată fi primiți cum trebuie și invitați la un dialog. Deci, plutea în aer că într-un fel sau altul o întâlnire, interacțiune va avea loc”, a declarat Ștefan.

El a povestit că șeful statului aștepta să vadă „ce iese articulat din piață” astfel încât să fie identificate probleme care pot fi puse pe agendă.

„Noi încercam să identificăm lucruri destul de punctuale, articulate cu care să mergem mai departe”, a adăugat consilierul prezidențial, potrivit romaniatv.net.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *