Skip to content
Politică

Un cunoscut baron PSD îl potolește pe Dragnea: SUSPENDAREA nu e de actualitate! Vor urma 4-5 remanieri! EXCLUSIV

Cotidianul

Unul dintre cei mai vocali baroni PSD-iști dezvăluie, în exclusivitate pentru PSnews.ro, ”desfășurătorul” CEx-ului organizat la finalul săptămânii.

Este vorba despre liderul PSD Vaslui – l-am numit pe Dumitru Buzatu –, care anunță că ideea declanșării procedurii de suspendare a președintelui Klaus Iohannis nu reprezintă o temă de actualitate în partidul celor trei trandafiri, în pofida declarațiilor pe care Liviu Dragnea le tot emite în acest sens. În schimb, Buzatu anunță o serie de patru-cinci remanieri ”indiscutabile” ale Cabinetului Dăncilă, care vor avea loc în această toamnă. Vă prezentăm declarațiile baronului de Vaslui.

Ce se va discuta

”CEx-ul acesta de la finalul săptămânii nu este unul special. E vorba despre o ședință a conducerii PSD care are loc întotdeauna la începutul unei noi sesiuni parlamentare. În special, vom decide care vor fi liniile activității parlamentare. Cât despre suspendarea președintelui Klaus Iohannis, această tematică, vă spun eu sigur, nu este de actualitate. Suspendarea nu are susținere în PSD. Firește, este posibil ca premierul Viorica Dăncilă să prezinte o evaluare detaliată a fiecărui ministru în parte. În perioada viitoare vor surveni schimbări în componența guvernului, dar nu schimbări majore – adică nu se pune problema schimbării premierului. Se pune însă problema schimbării a 4-5 deținători de portofolii, dar nici numele acestora nu reprezintă un mister, fiind vehiculate de câteva luni. Remanierile sunt indiscutabile”, a declarat Dumitru Buzatu, în exclusivitate pentru PSnews.ro.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *