Skip to content
Politică

Un deputat PNL a votat moțiunea împotriva lui Vlad Voiculescu

Inquam Photos/Octav Ganea

Un deputat PNL a votat, miercuri, moțiunea împotriva lui Vlad Voiculescu depusă de social-democrați. Este vorba despre deputatul PNL de Alba, Corneliu Olar, care ar fi votat „din greșeală” cot la cot cu PSD şi AUR.

Moțiunea simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, a picat la vot. 161 de deputați au votat împotriva moțiunii, în vreme ce „pentru” au fost 140. Se pare că  liberalii au fost destul de disciplinaţi la votul privind moţiunea împotriva lui Vlad Voiculescu, fiind prezenţi 86 din 93, în timp ce de la USR-PLUS nu a lipsit nimeni.

Amintim că Rareș Bogdan spunea în urmă cu două zile că nu crede că vreun parlamentar PNL va vota moțiunea simplă a PSD împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, dar, dacă se va întâmpla acest lucru, el va propune excluderea acelui parlamentar din partid.

În calitate de prim-vicepreședinte al PNL vă spun că dacă se va întâmpla acest lucru voi cere excluderea din partid a parlamentarului respectiv. Atunci când funcționezi într-o coaliție, atunci când împărtășești niște valori și atunci când vrei cu adevărat să schimbi România în bine și să o modernizezi nu e loc de războaie personale și de supărări personale. Faci parte dintr-un partid politic, ești membru al unui grup parlamentar care are 143 de oameni, la Senat și la Cameră, nu vii să te joci cu așa ceva. Vlad Voiculescu are susținerea coaliției, nu doar a USR PLUS. E absolut normal ca cei din PNL, din UDMR să-l susțină în demersurile sale și n-am motive să mă îndoiesc de profesionalism, de concurs de idei, de CV-uri”, a spus Rareș Bogdan.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *