Skip to content
Politică Știri locale Timiș

Un deputat Pro România anunță amânarea alegerilor în PSD Timiș: Nunta pe care o pregăteau a rămas fără mire

tion.ro

Deputatul de Timiș Adrian Pau, cel care a trecut recent de la PSD la Pro România, a declarat că marți, în Comitetul Executiv al PSD de la nivel central s-a hotărât că în Timiș nu vor mai avea loc alegeri pentru șefia filialei județene. Călin Dobra, liderul Consiliului Județean Timiș, președinte interimar al filialei PSD din cel mai vestic județ al țării, spune că s-a discutat acest lucru, dar nu s-a votat amânarea alegerilor.

Alegeri pentru funcția de președinte al PSD Timiș trebuiau să aibă loc la finalul lunii februarie sau chiar în luna martie. Deputatul Pau spune însă că nu vor mai fi alegeri, în timp ce Dobra a declarat că a convocat un Comitet Executiv Județean pentru ziua de sâmbătă.

Avem în continuare de-a face cu un scenariu scris de Liviu Dragnea și regizat de secretarul general al PSD, de Codrin Ștefănescu. Ultima decizie pe care au luat-o a fost ieri în CEX-ul PSD – s-a hotărât că la Timiș nu mai au loc alegeri, așa cum își doreau majoritatea primarilor PSD. Vor înscena probabil o comedie în zilele următoare, în care să voteze primarii că nu mai vor alegeri, am convingerea că domnul Dobra, sportiv fiind și ambițios, plăcându-i foarte tare să lupte, de data asta o să accepte ceea ce se transmite de la centru. Se pare că nunta pe care o pregăteau, cu invitați, cu sală pregătită, a rămas fără mire, Liviu Dragnea nemaifiind de acord sau neidentificând persoana potrivită pentru a conduce PSD Timiș. Acestea fiind spuse, nu pot decât să mă bucur, pentru că am convingerea că mai mulți colegi din PSD vor vedea și se vor trezi la realitate, li se mai arată încă o dată cam ce putere are cuvântul și dorința lor. Se arată încă o dată cam cum privește Bucureștiul vizavi de organizația județeană a PSD Timiș. nu ne-am găsit niciodată în situația în care PSD Timiș să nu aibă un președinte de anvergură. Mă gândesc că Dan Poenaru, Ilie Sârbu, Sorin Grindeanu se uită revoltați la ce se întâmplă în Timiș. Acest lucru este favorabil Pro România, pentru că am convingerea că foarte mulți dintre colegii din PSD Timiș se vor îndrepta în viitorul apropiat către noi. Așa cum am spus, suntem un partid deschis, îi acceptăm pe cei care vor să vină lângă noi, nu facem promisiuni, nu împărțim funcții”, a spus deputatul Adrian Pau.

Președintele interimar al PSD Timiș spune că nu s-a votat în Comitetul Executiv al PSD amânarea alegerilor în filiala Timiș, informează tion.ro

Ieri, în comitetul Executiv Național nu s-a votat amânarea alegerilor județene. S-a pus doar în discuție situația puțin tensionată la nivelul organizației și s-a discutat vizavi de organizația din Timiș și nemulțumirea unora legat de anumite aspecte. Sâmbătă am convocat un nou Comitet Executiv Județean unde vom hotărî exact ce vom avea de făcut mai departe”, a declarat Călin Dobra.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *