Skip to content
Politică

Un deputat PSD îl AVERTIZEAZĂ pe Dragnea: Suntem MULȚI și spulberăm majoritatea parlamentară! EXCLUSIV

flux24

În contextul intensificării războiului intestin din partidul celor trei trandafiri, un deputat PSD dezvăluie, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că dacă Liviu Dragnea va forța excluderea lui Adrian Țuțuianu, remanierea lui Paul Stănescu și mazilirea Gabrielei Firea, deputații și senatorii controlați de liderii puciști vor spublera actuala majoritate parlamentară.

Este vorba despre Răzvan Rotaru (deputat PSD de Botoșani), ale cărui declarații vi le prezentăm în cele ce urmează.

Ce riscă Daddy și PSD

”Dacă Liviu Dragnea se va încăpățâna să ducă mai departe războiul pe care tot el l-a început și va încerca să-l excludă pe senatorul Adrian Țuțuianu, să-l remanieze pe vicepremierul Paul Stănescu sau să o mazilească pe Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, urmările vor fi grave atât pentru el, cât și pentru PSD. Este inadmisibil ca niște lideri marcanți ai partidului să fie excluși, sancționați sau remaniați așa, discreționar, fiindcă o dorește cineva. Unitatea PSD ar trebui să fie mult mai importantă decât reglările de conturi și răzbunările. Repet: vorbim despre niște lideri PSD importanți la nivel național și, în această ordine de idei, orice gest extrem din partea CEx-ului va fi taxat pe măsură, e sigur! Eu nu sunt mebru CEx, sunt un simplu deputat, dar sper ca liderii de acolo să aibă înțelepciunea și decența de a nu se preta la astfel de execuții și epurări care vor fi urmate, cu siguranță, de spulberarea actualei majorități parlamentare, care este și așa destul de fragilă, fapt care s-a evidențiat cu prilejul controverselor iscate pe marginea Legii offshore.

”Suntem mulți parlamentari PSD care gândim așa”

Înainte de a ordona excluderi, sancțiuni și remanieri cu adresă, Liviu Dragnea să se gândească la necesitatea menținerii actualei majorități parlamentare, fiindcă aceasta se află într-un mare pericol. Vă anunț că suntem mulți parlamentari PSD care gândim în acest fel. Așa stând lucrurile, eu sper ca Liviu Dragnea să facă un pas înapoi în ceea ce privește planurile de excludere și de sancționare, fiindcă nu-i nici cazul și nici momentul să le pună în aplicare. Nu vom tolera ca Adrian Țuțuianu să fie exclus dintr-un partid care pretinde că este democratic doar pentru niște înregistrări audio aruncate în presă de inamicii lui. Considerăm că acei așa-ziși colegi care au realizat înregistrările cu pricina trebuie sancționați pe line de partid. Conducerea PSD să nu încurajeze astfel de practici securistice, fiindcă nu este deloc normal să se ajungă la astfel de situații din care cel mai mult are de pierdut partidul. Reamintesc că declarațiile lui Adrian Țuțuianu au fost făcute la o ședință a PSD Dâmbovița, deci nu în spațiul public, a declarat Răzvan Rotaru, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *