Skip to content
Politică

Un deputat PSD renunță la toate funcțiile din partid

" "

Un deputat PSD a decis să-și dea demisia din toate funcțiile de conducere pe care le avea în partid, atât la nivel judeţean, cât şi la nivel central. Este vorba de deputatul Vlad Cosma, care este acuzat de sprijinire de grup infracțional organizat, alături de acesta mai fiind anchetați, tot sub control judiciar, tatăl său, Mircea Cosma, președintele CJ Prahova, și deputatul de Prahova Sebastian Ghiță.

Vlad Cosma a mai precizat că rămâne cu calitatea de membru al PSD și, de asemenea, cu cea de deputat în Parlamentul României.

" "
" "

Vlad Cosma face parte din PSD din anul 2007, unde a fost vicepreşedinte al filialei județene, preşedinte al Organizației Colegiului 10, membru al Biroului Municipal al filialei municipale și membru în Consiliul Național al PSD.

Anunțul vine la câteva zile după ce Consiliul Naţional al PSD a aprobat o rezoluţie conform căreia este interzisă ocuparea funcţiilor politice sau a demnităţilor publice numite pentru membrii de partid aflaţi în diferite stadii de cercetare penală sau care sunt condamnaţi pentru cazuri de corupţie, conform phonline.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *