Skip to content
Politică

Un deputat se deconspiră: „Și eu sunt ofițer sub acoperire”

Un deputat mărturisește că este ofițer.

Este vorba despre un deputat al Partidului Liberal Reformator, care spune că este ofițer „sub acoperire”.

Octavian Bot ironizează dezvăluirea făcută de jurnalistul Robert Turcescu, potrivit căreia este ofițer sub acoperire.

„După terminarea facultăţii, am urmat cursurile Şcolii de Ofiţeri de la Lipova. Am ieşit de aici cu gradul de sublocotenent în rezervă, arma tancuri şi auto. Pe urmă, la intervale de timp, prevăzute de lege, în urma unor concentrări, am fost avansat în grad. Aşadar, sunt ofiţer. Sunt şi acoperit. Da, sunt acoperit, noaptea când dorm, cu o plapumă. Uneori, când mi-e prea cald, mă descopăr. Am făcut această introducere, pentru a pune în coordonate reale marea „dezvăluire” a lui Robert Turcescu. Un personaj tragi-comic, făcut ofiţer, în condiţii dubioase, fără să fi făcut vreodată armată. S-a trezit ofiţer, s-a înfierbântat şi a dat jos plapuma, să se răcorească.

          Părerea mea este că Turcescu joacă într-o piesă proastă, scrisă şi regizată de Băsescu. Mă rog, de cineva din jurul său. Turcescu este ofiţer acoperit, cum sunt eu Papă!

          În general, serviciile secrete îşi aleg ofiţerii acoperiţi din rândul celor puternici, cu un psihic tare, nu indivizi care miorlăie la televizor. Ar fi vai şi amar de ţara aceasta, dacă ar avea ofiţeri acoperiţi ca Turcescu.

          Repet, Traian Băsescu nu este străin de această comedie proastă. Este trist, însă, că Preşedintele României şi-a pierdut total controlul şi recurge la asemenea manevre”, scrie Octavian Bot în comunicatul remis redacției PSnews.ro

Președintele Traian Băsescu a declarat că va face public numele candidatului la prezidențiale care este fost ofițer acoperit, dacă acesta nu o va face de bună voie.

1 comentariu la “Un deputat se deconspiră: „Și eu sunt ofițer sub acoperire”

  1. Sa mai zica cineva ca nu se mai face humor de calitate in ROMANIA . Tragedia este ca anumite persoane care cel putin in spatiul public ar trebui sa nu glumeasca— rad pentru binele lor .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *