Skip to content
Politică

Un deputat USR descrie pe un grup intern cum Barna și Ghinea au mușamalizat scandalul de la USR Giurgiu FOTO

psnews.ro

Pe grupul intern de Facebook al USR au apărut discuții legate de probleme ale organizației din Giurgiu, respectiv contracte de câte 5.000 de lei încheiate cu mai multe firme care aparțin unor membri de partid.

Astfel, deputatul USR Adrian Claudiu Prîsnel descrie cum liderul USR, Dan Barna, și Cristian Ghinea au mușamalizat cazul USR Giurgiu.

Amintim că în urmă cu doar câteva zile jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire arunca o adevărată bombă în spațiul public, pe pagina de Facebook „Dosar de politician”. Mănăstire prezenta cazul președintelui filialei USR Giurgiu.

Campania electorală a fost un bun prilej pentru ca niște șmecheri de la USR sa-și încaseze bani de la Stat (prin subvenția alocată de la buget).

Diverse organizații USR din țară au încheiat contracte de prestări servicii cu firme ale șefilor din USR. Un caz clasic de spoliere a banilor publici, o banala suveica folosită recent de PSD, de exemplu. Pentru care s-a deschis un dosar la DNA.

Firește că la USR nu se va deschide niciun dosar, iar conducerea partidului va mușamaliza scandalurile de spoliere din filiale.

Ce-mi plac mie deontologii aceștia pluseriști, Barna, Cioloș, Ghinea, care bagă gunoiul sub preș, în timp ce umblă cu anticorupția în gură de dimineață până seara la tv!

Vă prezint acum cazul USR Giurgiu, unde un anume Andronache, președintele filialei, își căpușează partidul – bani de chirie luați de la USR pe sediu proprietatea lui, diverse alte contracte acordate prietenilor. În horă sunt băgați și useriștii de la București. Să pape și gurița lor bani de subvenție.

Infografia de mai jos și informațiile provin de la membri USR dezgustați de furăciunea grobiana”, dezvăluia Silviu Mănăstire.

 

1 comentariu la “Un deputat USR descrie pe un grup intern cum Barna și Ghinea au mușamalizat scandalul de la USR Giurgiu FOTO

  1. Curat murdar mon cher!!!!! Mizeriile sunt colectate de mizerabili. Dai in stanga si in dreapta cu CORUPTIA si cu LUPTA ANTICORUPTIE, iar tu esti un corupt de cea mai joasa speta. Asa e moda la USR. Un conglomerat de derbedei pusi pe hotii din banii statului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *