Skip to content
Societate

Un deținut de la Poarta Albă a evadat de 21 de ori. El mergea la prostituate, dar și la sala de fitness

republicaonline.ro
" "

Un deținut din Penitenciarul Poarta Albă a evadat de 21 de ori pentru a se caza la hotel, acolo unde avea parte de compania unor prostituate. De asemenea, deținutul avea abonament la o sală de fitness unde o lună a mers zilnic, iar seara revenea la închisoare.

Bărbatul are 28 de ani și a fost condamnat inițial, pentru proxenetism, la 2,4 ani de închisoare. Pentru că nu a fost considerat un pericol, avea să își execute pedeapsa în regim deschis la Penitenciarul de la Balta Albă. Asta i-a permis să iasă din penitenciar și să meargă la muncă. Însă lucrul acesta trebuia să se întâmple doar la un punct fix, neavând dreptul să se îndepărteze de la drumul respectiv.

" "
" "

Doar că, în loc să ajungă la punctul de lucru, bărbatul mergea și se caza la un hotel din oraș, unde se bucura de compania unor femei, informează antena3.ro.

Bărbatul și-a făcut chiar și un abonament la o sală de fitness, unde a mers aproape o lună de zile, până când reprezentanții penitenciarului și polițiștii au aflat și au luat măsuri.

La pedeapsa inițială, acestuia i s-a mai adăugat acum un spor.

Este singurul caz de acest gen din sistemul penitenciar românesc, în care vorbim despre 21 de infracțiuni de evadare.

 

" "

1 comentariu la “Un deținut de la Poarta Albă a evadat de 21 de ori. El mergea la prostituate, dar și la sala de fitness

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *