Skip to content
Societate

Un echipaj ATI-SMURD, implicat într-un accident rutier. Un paramedic, rănit uşor

captura

Un echipaj ATI-SMURD de la Bistriţa-Năsăud, care transporta către Institutul Inimii din Cluj un pacient, a fost implicat într-un accident rutier. Pacientul a fost preluat d alt echipaj. Un paramedic a fost rănit uşor în accident.

În această dimineaţă, echipajul de terapie intensivă SMURD din cadrul ISU Bistriţa – Năsăud care transporta un pacient la Institutul Inimii din Cluj-Napoca a fost implicat într-un accident rutier minor, cu câteva sute de metri înainte de a ajunge la destinaţie”, a transmis, marţi, ISU Bistriţa-Năsăud.

Sursa citată a precizat că pacientul din ambulanţă SMURD a fost preluat de alt echipaj medical şi transportat la Institutul Inimii.

Din fericire, pacientul asistat în ambulanţa SMURD nu a fost rănit în urma accidentului. În schimb, un paramedic a fost rănit uşor, suferind o plagă minoră la nivelul capului. Din fericire, după ce a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, nu s-a impus transportul paramedicului la spital”, a mai precizat sursa citată.

Persoanele din cealălalt autoturism implicat în accident nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La rândul lor, poliţiştii din Cluj au precizat că accidentul s-a produs la intersecţia străzilor Iuliu Haţieganu şi Clinicilor, din municipiul Cluj-Napoca, scrie news.ro.

Din primele informaţii, o autospeciala SMURD, condusă de un bărbat în vârstă de 45 de ani, care se deplasa pe strada Iuliu Haţieganu, având semnalele luminoase în funcţiune, la intersecţia cu strada Clinicilor a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 21 de ani. În urma coliziunii a rezultat rănirea unui bărbat de 43 de ani, personal SMURD”, a transmis IPJ Cluj.

Testările alcoolscopice au avut rezultate negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *