Skip to content
Politică

Un electrician cu 12 clase la conducerea unei companii de interes național. Silviu Mănăstire: Norocul idioților care l-au pus în funcție este că nu a apucat să pună pe butuci Transelectrica

Jurnalistul Silviu Mănăstire publică o copie după diploma de licență a fostului director Transelectrica, Marius Carașol, acuzat că și-a falsificat CV-ul și apreciază că singurul lucru bun în cazul impostorului de la conducerea unei societăți de interes național este că nu a avut timp să distrugă complet compania.

”Îmi scrie un cunoscut ca e “de noaptea minții ca directorul Transelectrica să aibă studii false”, apoi îmi trimite documentele- probă. Apare scandalul de presa și ipochimenul este ejectat. Norocul idioților care l-au pus în funcție este că Carașol ăsta nu a apucat să pună pe butuci Transelectrica. Pentru necunoscători, Transelectrica, societate de interes național listată la Bursă, asigură transportul și alimentarea cu energie a României și implicit siguranța energetică națională”, a scris Silviu Mănăstire pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de Politician”.

Consiliul de Supraveghere (CS) al Transelectrica l-a revocat joi din funcţie pe preşedintele directoratului, Marius Caraşol, şi a decis numirea în locul acestuia a Claudiei-Gina Anastase, potrivit unui comunicat al companiei.

Revocarea lui Caraşol vine în contextul în care mai multe publicaţii au relatat că şi-ar fi falsificat CV-ul, susţinând că a absolvit Universitatea Politehnică Bucureşti. Reprezentanţii Politehnicii au precizat, pentru edupedu.ro, că persoana respectivă a fost student în cadrul universităţii, însă nu şi-a finalizat studiile.

Potrivit unui comunicat al companiei, remis miercuri, Consiliul de Supraveghere al Transelectrica i-a cerut preşedintelui directoratului, Marius Caraşol, diplomele de studii în original, urmând să dispună măsurile care se impun în conformitate cu prevederile legale, în urma informaţiilor că şi-ar fi falsificat CV-ul, se arată într-un comunicat al companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *