Skip to content
Siguranța cetățeanului

Un elev al Școlii de Poliție din Câmpina, prins la furat într-un mall din Ploiești

facebook

Un elev al Școlii de agenți de poliție din Câmpina a fost prins, duminică, după ce a furat mai multe inele dintr-un magazin aflat într-un mall din Ploiești. Tânărul a fost dus la audieri.

Potrivit IPJ Prahova, polițiștii au fost sesizați, duminică, de reprezentanții unei firme de pază despre faptul că au reținut un tânăr suspectat că ar fi furat dintr-un centru comercial mai multe bunuri.

„Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi un tânăr de 19 ani, elev al Școlii de agenți de poliție Câmpina”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că tânărul a fost prins de un agent de pază după ce ar fi furat trei inele în valoare totală de 50 lei, exact când ieșea din magazinul aflat într-un mall din Ploiești.

Polițiștii anunță că în acest caz continuă cercetările pentru furt, iar la nivelul Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina a fost începută procedura de cercetare disciplinară, urmând să fie luate măsuri la finalul verificărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *