Skip to content
Politică

Un europarlamentar reacționează dur față de decizia PSD de a amâna decizia în ceea ce-l privește pe Dragnea

Un europarlamentar a comentat printr-o postare făcută pe Facebook, decizia PSD-ului de a amâna ședința Biroului Permanent Național prin care se va lua o decizie în ceea ce îl privește pe președintele executiv al partidului, Liviu Dragnea, care intenționează să demisioneze din fruntea partidului.

„Pentru a evita sancționarea lui Dragnea, pesediștii au anulat reuniunea Biroului Permanent Național. Nu e exclus ca Ponta să fie șantajat, ca și în cazul lui Șova, de data asta de către baronii cu care Dragnea a lucrat. Într-adevăr, decizia referitoare la fostul vice-premier va fi luată în Comitetul Executiv, care include toți liderii din teritoriu. Îl vor salva baronii pe Dragnea? Ponta e primul interesat.„, a notat europarlamentarul Cristian Preda.

Citește și: Liviu Dragnea, prima reacție după ce conducerea PSD a refuzat să-i accepte demisia. Indicii despre viitorul ministru al Dezvoltării

Europarlamentarul emite o teorie gravă potrivit căreia nu ar fi exclus ca primul ministru să fie șantajat: „Nu e exclus ca Ponta să fie șantajat, ca și în cazul lui Șova, de data asta de către baronii cu care Dragnea a lucrat

Citește și: Lovitură de teatru. Liviu Dragnea rămâne omul doi în PSD, cel puțin în următoarele zile

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție l-au condamnat vineri pe ministrul Dezvoltării, Liviu Dragnea, la un an de închisoare cu suspendare în dosarul „Referendumul”, cu un termen de încercare de trei ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *