Un festival de yoga a reunit 150 de milioane de persoane într-o singură noapte

Sursa: Tanima Bardhan/Facebook

Peste 150 de milioane de persoane din mai bine de 190 de ţări au stat treze până târziu în acest weekend pentru a se bucura de unul dintre cele mai populare festivaluri de yoga desfăşurate în sudul Indiei, transmite duminică EFE.

Festivalul, care a inclus meditaţii ghidate de celebrul guru indian Sadhguru Jaggi Vasudev, a oferit un spectacol de muzică şi dans care a ţinut toată noaptea, pentru celebrarea uneia dintre cele mai importante date din calendarul spiritual, a indicat într-un comunicat Isha Foundation, organizatoarea evenimentului, înfiinţată de Sadhguru, transmite Agerpres.

Centrul Isha Yoga, un complex uriaş din oraşul Coimbatore, în statul Tamil Nadu din sudul ţării, a fost locul de desfăşurare a mega-evenimentului, difuzat în întreaga lume în 22 de limbi şi, pentru prima dată în istoria sa, a fost proiectat pe unele ecrane din săli de cinematograf din India.

Conform transmisiunilor online, „audienţa din acest an, de 150 de milioane de spectatori, a fost de opt ori mai mare decât cea a premiilor Grammy (16,9 milioane de persoane în 2024)”, se arată în comunicat.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: