Un film biografic despre Elon Musk va fi regizat de Darren Aronofsky

Elon Musk
Sursa foto: CNN

Un film biografic despre antreprenorul miliardar din domeniul tehnologiei Elon Musk este în lucru, după ce studioul independent A24 a obţinut drepturile de adaptare a recentei biografii a lui Walter Isaacson, iar regizorul Darren Aronofsky, creatorul „Black Swan”, va regiza filmul.

Revista Variety relatează că A24 a triumfat într-o „competiţie aprinsă” de licitaţie pentru a achiziţiona biografia autorizată Elon Musk de Isaacson, publicată în septembrie. Cartea a fost aspru criticată în unele medii, The Guardian descriind-o drept „o carte plictisitoare, fără perspective”, care a generat o serie de controverse, Isaacson fiind nevoit să corecteze o sugestie potrivit căreia Musk ar fi decis ca reţeaua sa de comunicaţii prin satelit Starlink să fie închisă pentru a opri un atac cu drone ucrainene asupra navelor de război ruseşti.

Fost preşedinte şi director executiv al CNN, Isaacson este autorul unei serii de biografii, printre care Henry Kissinger, Benjamin Franklin şi Einstein. Biografia sa, bestseller în 2011, a lui Steve Jobs, directorul general al Apple, a fost adaptată în 2015 în filmul biografic cu acelaşi titlu, cu Michael Fassbender şi Kate Winslet, scris de Aaron Sorkin şi regizat de Danny Boyle.

Aronofsky a regizat cel mai recent filmul „The Whale”, cu Brendan Fraser în rolul principal, pentru care Fraser a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor, în timp ce Aronofsky însuşi a fost nominalizat la Oscarul pentru cel mai bun regizor pentru drama „Black Swan”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL